Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 73 produkter
1
...
4

En helkroppsspegel är en av de mest användbara och mångsidiga speglarna på marknaden. Den ger dig möjligheten att se din outfit från topp till tå samtidigt som den skapar en illusion av mer utrymme och ger en elegant touch till ditt rum. Vi erbjuder ett brett utbud av helkroppsspeglar i olika stilar, från moderna och minimalistiska till mer traditionella och dekorativa alternativ. Oavsett om du föredrar en stående spegel eller en som kan monteras på väggen har vi det som passar dina behov. På Trademax hittar du en golvspegel i olika material och designer som passar just dig. Välj mellan en golvspegel på fot eller lutande mot väggen för att skapa en stilfull inredningsdetalj. En golvspegel är också ett utmärkt val för dig som söker en stor spegel. Många av våra helkroppsspeglar kan enkelt monteras på väggen eller är golvstående på stativ.

Vilken storlek ska jag välja på en helkroppsspegel?

Det beror på dina behov och utrymmet där du planerar att placera spegeln. Vi rekommenderar att du mäter utrymmet där du vill placera spegeln för att hitta en storlek som passar dig.

Kan jag hänga en helkroppsspegel på väggen?

Ja, många av våra helkroppsspeglar kan hängas på väggen med hjälp av krokar eller fästen. Se till att följa tillverkarens instruktioner för korrekt montering.

Kan jag använda min helkroppsspegel för att träna?

Ja, beroende på vilken modell av helkroppsspegel du köper är den antingen tillräckligt stor för att du ska tycka att den räcker som träningsspegel. Annars kan du alltid köpa flera stycken likadana för att skapa en spegelvägg som du kan använda när du behöver en spegel när du tränar.