Oval spegel

29 st produkter
Kampanj
  • Oval
1954927(1).jpg

Alla hem behöver en spegel. Faktum är att spegeln är en av de viktigaste inredningsdetaljerna i ett hem. Kärt barn har många namn; hallspegel, badrumsspegel, sovrumsspegel, sminkspegel, helkroppsspegel osv. Det vet vi på Trademax, därför har vi tagit fram ett spännande sortiment av speglar att välja ur. Många väljer en oval spegel som har lite mjukare och snällare framtoning än de kantiga varianterna. Men smaken är olika, därför ska man ha flera varianter att välja bland. Kika in hos oss på Trademax och vårt utbud av ovala speglar i olika storlekar för att se vilken speglar som passar just hemma hos dig.

Skapa en spännande interiör med ovala speglar

Hur hänger jag upp en oval spegel?

Du hänger upp din ovala spegel genom att skruva upp den i väggen, eller hänga den på en krok. Vilken variant som gäller beror på vilken modell av oval spegel du har. Titta på spegelns specifikationer, eller kontakta Trademax kundservice om du är osäker, så får du hjälp. Tänk på att förborra och sätta i plugg om du ska sätta spegel på en hård betongvägg, och sätta i mollyplugg om du hänger upp den på gipsskiva.

Hur putsar jag min ovala spegel?

Putsa din ovala spegel med en mjuk trasa. Ofta är det bara damm på spegeln och då räcker det fint med en torr trasa. Om spegeln har fått fettfläckar kan du använda lite rengöringsmedel för glas som du sprayar på spegeln och torkar av med en trasa.

Hur får jag bättre ljus i en oval spegel?

Ett vanligt misstag är att rikta lamporna direkt mot spegeln, men då blir du bara bländad. Sätt istället lampan så den lyser från spegeln och mot det ställe där du står när du speglar dig. Om du tycker det är svårt, eller behöver extra bra ljus finns det ovala speglar med inbyggd LED-belysning. Då riktas ljuset automatiskt rätt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj