Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 24 av 32 produkter
12

  • Vad är en industrispegel?

    En industrispegel är en modern spegel som låter dig skapa en chic och ruffig känsla i hemmet. Ofta är industrispeglar uppdelade i flera partier i olika storlekar. Det finns stora modeller såväl som mindre modeller av industrispeglar, men tanken är att den ska ta upp en större del av väggen. På så sätt blir spegeln i sig väggens prydnad och du behöver inte några andra dekorationer. Det ger mer karaktär och mer rymd åt rummet när ljuset flödar.
  • Hur matchar jag en industrispegel?

    En industrispegel passar bra när du vill bryta av en annan stil. Du kan bryta av en romantisk inredning som går i vitt och blommigt med en spegel i industristil. Du kan också skapa den urbana inredningsstilen där betong matchas med tuffare möbler. En industrispegel gör det möjligt att skapa kontraster. Den gör sig också bra tillsammans med tjockare textilier och mattor. Låt gärna ljus flöda mot spegel så upplevs rummet större. Du kan också tänka på att matcha lite moderna lampor med spegeln. Inkludera gärna färger som brons och rostfritt stål.
  • Vilken storlek på industrispegeln gör sig bäst?

    Det beror lite på vilken effekt du vill ha. En större industrispegel blir rummets mittpunkt och ger en större kontrast. Asymmetriska speglar kan du med fördel använda för att skapa dynamik i rummet och är en modernare stil. Däremot kan ett mindre rum med en större spegel kännas lite överbelamrat. Välj då istället en smalare och högre variant så du får bättre symmetri i rummet.