Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 42 produkter
12

  • Hur stor bör min guldspegel vara?

    Guldspeglar förekommer i flera olika storlekar, vilket du kan se om du tittar i webbkatalogen hos oss på Trademax. Det finns inget givet mått på hur stor guldspegeln måste vara, utan det är upp till dina egna preferenser. En del gillar att ha en stor spegel i hallen för att kunna spegla hela sin kropp en sista gång innan du lämnar bostaden. Det ger dig en bra överblick över helheten av din outfit. Andra väljer mindre guldspeglar för att spegla sitt ansikte, till exempel när du sminkar dig.
  • Vilken betydelse har en guldspegel för inredningen?

    Guld är färgen för vinst, ära och makt, och visst är det någonting alldeles speciellt att ha färgen guld som en del av sin egen inredning. Genom att välja en guldspegel får du ett diskret guldinslag i din bostad som höjer helhetsintrycket, men samtidigt inte går till överdrift och riskerar att bli smaklöst. En perfekt dos av lyx i vardagslivet, med andra ord.
  • Känns rummet större med guldspeglar?

    Ja, det är allmänt vedertaget att speglar gör att ett rum får ett par extra dimensioner och att en av dessa innebär att rummet känns större än vad det är. En väggspegel framstår nästan som ett fönster och skapar en upplevelse av att du kan gå rakt in i spegeln och vidare in i rummet du ser i spegelbilden. Det gäller i och för sig alla speglar, men inte minst guldspeglar som dessutom ramar in det “extra” rummet i en oslagbar och ärofylld miljö.