Svart spegel

93 st produkter
Kampanj
  • Svart
2099862(1).jpg

Passar en svart spegel i ljus inredning?

Ja, absolut. En spegel med svart ram eller svarta detaljer passar utmärkt i en ljus miljö. En snygg kontrast kan göra rummet mer sammanhängande och kanske ge en viss vägg mer uppmärksamhet. Tycker du att det ser väldigt ensamt ut med en svart spegel i ett krämfärgat rum? Placera ut svarta dekorationer i rummet. En svart kruka på motsatt sida av rummet kanske. Och en svart statyett på hyllan bredvid. Det kan vara tillräckligt för att inredningen ska matcha snyggt.

Vilka typer av svarta speglar har ni på Trademax?

Vi älskar olika typer av stilar, storlekar och former. Därför är du välkommen att titta igenom vår katalog med just svarta speglar. På vår hemsida kan du hitta prisvärda speglar för olika rum, såsom badrum och sovrum. Men även för sminkbordet eller att ha i vardagsrummet ovanför soffan. Du kommer att hitta speglar med futuristiska ramar, liksom speglar i gammaldags stil. Det finns något för alla hos oss.

Finns det svarta speglar med LED-lampor?

Vi har speglar med olika typer av belysning, för dig som vill ha mer ljus när du sminkar eller fixar dig. Det finns klassiska modeller med runda LED-lampor. Även moderna rektangulära modeller med långa lampor utmed ramen. Svarta speglar med belysning ger dig bra kontrast så att du ser din spegelbild tydligt. Det är även väldigt praktiskt om du spelar in videos och behöver ett bra sken över ansiktet. Hos oss kan du hitta flera olika modeller för olika miljöer och stilar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj