Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 2802 produkter
1
...
117

Populära filtreringar

När du inreder ditt hem behövs det personliga och vackra detaljer som skapar rätt atmosfär, men det behövs också praktiska och användbara möbler. När du väljer en vacker hylla får du en dekorativ möbel och en plats där du kan förvara och placera dina saker. En hylla ger rymd och höjd åt rummet. Hos oss på Trademax hittar du ett stort urval hyllor i olika modeller som kan stå på golvet som dekoration, hänga på väggen med prydnadssaker och böcker, eller användas som rumsavdelare. En hylla har många användningsområden och tar liten plats men rymmer mycket.

Hyllor för olika behov

  • Vad kan jag ställa på en hylla?

    Om du väljer en hylla från oss på Trademax för att skapa en ombonad stämning i rummet kan du välja en dekorativ hylla som speglar din personlighet. När du fyller den med inredning kan den vara neutral. Väljer du en enkel hylla blir det de saker du placerar på hyllan som får tala. Du kan ställa dit saker som speglar din personlighet. Fotografier, semesterminnen, böcker och vackra prydnadssaker.
  • Var kan jag placera en hylla?

    En hylla gör att tomma väggar får liv. Du får upp höjden i rummet och kan placera ut flera hyllor för att skapa harmoni och använda resten av väggarna till tavlor eller posters. Hos oss på Trademax kan du hitta allt från en modern hylla att hänga på väggen till enkla och klassiska hyllor som är bra för böcker.
  • Vilken höjd på en golvstående hylla ska jag ha?

    Har du mycket böcker är det bra att välja en högre hylla med mycket utrymme. Vill du använda din hylla till prydnadssaker är det bäst att välja en som inte går över ögonhöjd. Lägre hyllor fungerar också som bra avställningsytor. Har du frågor om de hyllor som finns hos oss på Trademax är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.