Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 66 produkter
1
...
3

Att skaffa sig hyllor är en liten vetenskap i sig. Det finns så väldigt många valmöjligheter att man kan bli handlingsförlamad av bara anblicken. Enbart här på Trademax har vi ett stort utbud av hyllor, hyllplan och hyllkonsoler. Så vi förstår så väl att det är svårt att välja. Här följer några vanliga frågor vars svar kan hjälpa lite med valen.

Skaffa mer utrymme med hyllplan och hyllkonsol

  • Ska jag ha hylla på vägg eller på golv?

    Valet mellan att skaffa en hylla på vägg eller en som står på golvet handlar om två olika aspekter; möjligheten att fästa tunga föremål på väggen samt golvutrymme. Har du gott om golvutrymme är det enklaste att skaffa hyllor som står direkt på golvet. Vill du dock spara plats är väggfasta hyllor det smidigaste. Men då behöver du veta om dina väggar håller för det och sedan kunna montera upp dem.
  • Hur monterar jag upp hyllkonsol på vägg?

    Först och främst måste du ta reda på vilket material dina väggar är av. Är det tegel eller betong behöver du borra hål med betongborr och sätta i ordentliga skruvar med plugg. Är det gipsvägg måste du leta reda på var reglarna sitter och skruva upphängningsanordningarna i dessa. Du måste dock alltid vara säker på att inga elkablar eller vattenrör ligger i väggarna där du vill skruva. För att vara helt på den säkra sidan, anlita en hantverkare.
  • Fungerar hyllplan i ek?

    Hyllplan i ek fungerar absolut bra. Det är snyggt och exklusivt. Det är dessutom ett hållbart träslag som håller under många år.