Hyllsystem

44 st produkter
938840(2).jpg
Populära filtreringar
Vi på Trademax vet att variationen i behov vad gäller förvaring i hemmet är minst lika stor som antalet hushåll i Sverige. Därför har vi prioriterat just variation när vi utformat vårt utbud av hyllsystem. Oavsett om du bor i en liten studentlägenhet eller en rymlig villa hittar du snygga, praktiska och billiga hyllsystem bland våra produkter.

Hyllsystem skapar förvaring som passar dig

Vilken typ av hyllsystem ska jag välja?

Fundera på vilka saker du har behov av att förvara. Om det rör sig om böcker och några prydnadssaker passar kanske ett öppet hyllsystem, där sakerna bidrar dekorativt till miljön. Om det däremot är kläder, papper eller annat som mest ser stökigt ut om det ligger framme, kan en möbel med lådor vara att föredra.

Vad är viktigt att tänka på?

Tänk på att välja ett hyllsystem som får plats på den yta du har tillgänglig. Ta reda på vilka dimensioner hyllsystemet du gillar har, och använd sedan måttband för att få en bild av hur mycket plats möbeln kommer att ta upp. Om det redan är fullt på golvet fungerar en hylla som du fäster på väggen utmärkt.

Vilka material finns tillgängliga?

Trademax sortiment av hyllsystem innehåller material och färger som gör att alla kan hitta något som passar dem. Välj bland hyllor i trä, lackerade hyllor, hyllor i metall eller hyllsystem som blandar olika material.

Går det att beställa hyllsystem på nätet?

Absolut. När du hittat ett snyggt, praktiskt och billigt hyllsystem beställer du det enkelt och bekvämt direkt från oss här på Trademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)