Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 139 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

En hylla av glas är en stilren och modern inredningsdetalj som kan ge en rummet en elegant touch. Glas är ett hållbart och tåligt material som passar perfekt för att visa upp fina porslin, vackra böcker eller andra dekorativa föremål. En glashylla kan vara monterad på väggen eller stå på golvet och finns i olika storlekar och former för att passa olika behov och stilar. Genom att använda en hylla av glas kan du skapa en luftig och ljus atmosfär i ditt hem samtidigt som du visar upp dina favoritobjekt på ett elegant sätt.

Vanliga frågor om Hylla glas

  • Finns det olika färger och stilar på hyllor i glas att välja mellan?

    Ja, det finns olika färger och stilar på hyllor i glas att välja mellan. Glas hyllor kan komma i olika färger som klart glas, frostat glas eller färgat glas. Det finns också olika stilar att välja mellan, till exempel svängda hyllor, raka hyllor, eller hyllor med olika mönster. Valet av färg och stil beror på personliga preferenser och inredningsstilen i rummet där hyllan ska användas.
  • Vilken typ av glas används för hyllor i glas?

    För hyllor i glas används oftast härdat glas eller laminerat glas. Härdat glas är extra starkt och tåligt eftersom det har genomgått en speciell upphettning och snabb avkylning. Detta gör att det blir svårt att krossa och om det ändå går sönder, så splittras det i små, oskarpa bitar för att minimera skaderisken.
  • Hur tåligt är hylla i glas mot repor och stötar?

    En hylla i glas kan vara relativt tålig mot repor, men den är generellt sett mer mottaglig för repor än hyllor i andra material såsom trä eller metall. För att undvika repor är det viktigt att vara försiktig när man hanterar föremål på hyllan och undvika att dra eller skrapa föremål över ytan. Genom att använda underlägg eller skyddsfiltar kan man minska risken för repor.