Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 27 produkter
12

Populära filtreringar

Även om namnet antyder att det är en hylla att ha hattar på har numera hatthyllan fått många andra funktioner. Det är ofta den förvaring som först möter dig när du kommer in. Den är en praktisk plats för allt det där du vill ha med dig när du går ut. Hitta din favorit i vårt breda sortiment av hatthyllor.

Gör extra utrymme i hallen med en snygg hatthylla

  • Hur väljer jag hatthylla?

    Det är givetvis viktigt att ha en hatthylla som är snygg och som passar in med resten av din inredning. Men fundera också på vad det är du vill ha din hatthylla till, vilka saker som behöver förvaras. Det är praktiskt med en hatthylla som både har klädstång och krokar, för att kunna hänga upp olika plagg. Se även till att du har utrymme nog att lägga den mängd vantar, mössor, halsdukar och andra saker du brukar använda.
  • Var bör jag placera min hatthylla?

    En hatthylla har sin givna plats i hallen, men den kan också vara en praktisk möbel i badrummet, tvättstugan och i barnrummet.
  • Vad ska jag tänka på när jag monterar hatthyllan?

    En av de saker som är lätt att glömma när du monterar din hatthylla är att se till att den inte sitter i vägen för någon dörr. Kolla att de dörrar som finns i närheten går att öppna ordentligt, även när du satt upp din hatthylla. Tänk också på att välja tillräckligt långa skruvar för att fästa din hatthylla i väggen. Hyllan ska orka bära många saker och den ska tåla att någon lutar sig mot den också.