Vägghylla

944 st produkter
Kampanj
1262670(1).jpg

När du vill spara golvutrymme eller helt enkelt ha något snyggt på din vägg, är en vägghylla perfekt. I vårt sortiment hittar du vägghyllor i olika stil och med olika funktioner, för att du ska kunna välja det som passar dig. Välj bland våra snygga och billiga vägghyllor till ditt hem.

Spara golvutrymme med en snygg vägghylla

Vad ska jag tänka på när jag väljer vägghylla?

Viktigt att tänka på är hur mycket du vill ha plats för och att välja storlek på din vägghylla efter det. För att få en skön harmoni i rummet är det bra att du väljer den eller de vägghyllor du ska ha utifrån rummets färger och stil. Du kan antingen välja en vägghylla som smälter in eller en som kontrasterar. Välj också hylla efter funktion, till exempel om du ska använda din vägghylla som bokhylla.

Var kan jag placera min vägghylla?

En vägghylla är snygg både ovanför andra möbler och helt för sig själv på en vägg. Du kan ha vägghyllor i vilka utrymmen som helst. Att ha en vägghylla för böcker och vackra saker i ditt vardagsrum är trevligt och att ha en vägghylla i hallen, badrummet eller tvättstugan är praktiskt.

Hur monterar jag bäst upp min vägghylla?

Eftersom din vägghylla inte bara ska bära sin egen tyngd utan även det du placerar på den behöver du ha plugg och skruv som fäster ordentligt i väggen. Tänk på att kolla med ett vattenpass att du monterar din vägghylla rakt. Var också noga med att din vägghylla inte är i vägen för dörrar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj