Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 61 produkter
1
...
3

Förutom att utnyttja ytor som annars kanske är svåra att möblera är en hörnhylla en snygg inredningsdetalj. Liva upp ditt hem genom att välja en praktisk och vacker hörnhylla ur vårt breda och billiga sortiment. Du får både en möbel som mjukar upp din inredning och en praktisk förvaringsmöjlighet i vilket rum som helst.

Utnyttja rummet på ett snyggt sätt med en hörnhylla

  • Hur väljer jag min hörnhylla?

    Det första du behöver fundera på är om du vill ha ett eller flera hyllplan i ditt hörn. Sedan är frågan om du vill att din hörnhylla ska fästas på väggen eller stå på golvet. Utseende och storlek är givetvis också faktorer som är viktiga, eftersom det faktiskt är en möbel som ska passa in hos just dig.
  • Vad ska jag tänka på när jag sätter upp min hörnhylla?

    Du bör alltid använda tillräckligt långa skruvar och plugg för att hyllan ska kunna bära både sin egen vikt och de saker du tänker ställa på den. Tänk också på att använda vattenpass eller tumstock för att hörnhyllan ska sitta helt horisontellt. Mät gärna avståndet till andra möbler, så att du får en bra harmoni i inredningens linjer.
  • Vad kan jag ställa på min hörnhylla?

    På en hörnhylla är det både snyggt och trevligt att ha prydnader, till exempel. En växt eller en vas överst på en hörnhylla gör den till mer än en förvaringsplats. Givetvis är en hörnhylla perfekt att ha böcker i, kanske tillsammans med sällskapsspel. Bara fantasin sätter gränser för vad du kan förvara och dekorera med i din hörnhylla.