Bokhylla

1 183 st produkter
Kampanj
121563(38).jpg

En bokhylla är den självklara möbeln, både i ditt hem och på arbetet. Den är inte bara praktisk att förvara böcker, pärmar, tidskriftssamlare och annat i, bokhyllan kan också vara en dekorativ möbel. Välj en stående bokhylla eller en vägghylla som passar din stil och dina önskningar ur vårt breda sortiment.

Skapa utrymme på ett snyggt sätt med en bokhylla

Hur väljer jag bokhylla?

Välj storlek och stil på bokhylla beroende på vilket förvaringsbehov du har samt stilen på ditt hem eller rummet där hyllan ska vara. Gör gärna en inventering av hur mycket du vill förvara i bokhyllan och skaffa sedan lite mer hyllutrymme än så. Du kommer nämligen mycket troligt att skaffa dig fler böcker och saker. Låt gärna din bokhylla gå i samma stil som resten av inredningen för att få harmoni i ditt hem.

Var ska jag placera min bokhylla?

Det är bra att tänka på att du ska komma åt det som finns i din bokhylla, så du inte ställer den otillgängligt. En vägghylla kan sitta ovanför andra möbler utan problem, dock. Ska du använda din bokhylla för att ställa dekorativa saker är det bra att placera hyllan så att den syns väl.

Kan jag använda min bokhylla till annat än böcker?

Bara för att den kallas bokhylla är inte din hylla begränsad till att innehålla böcker. Du kan ha precis allt i en bokhylla. Kanske vill du ha lättillgänglig förvaring av dina snygga tröjor, eller någonstans att ställa din samling av Fabergé-ägg. Att ställa växter i bokhyllan är väldigt vackert, både tillsammans med böcker och med andra saker.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj