Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Visar 24 av 28 produkter
12

Populära filtreringar

Att lägga något på hyllan innebär i idrottssammanhang oftast att en karriär har avslutats. Att köpa hyllor till en bostad ger däremot positiva vibrationer och innebär att något nytt och spännande börjar. Kanske du flyttar ihop med en livskamrat eller så har familjen köpt ett nytt hus, eller bostad. Då behövs hyllor i flera rum och för olika ändamål. I din hall behöver du kanske en ny hatthylla. Dina böcker måste få plats i en bokhylla. En hylla i ek passar i de flesta rum, och här hos Trademax hittar du hyllor till alla dina rum.

Vanliga frågor & svar

  • Finns hylla i ek enbart för förvaring?

    Det finns inte bara en hylla i ek för att förvara saker. Du kan även hitta flera hyllor i ek som är mer av det dekorativa slaget. Det är lätt att tro att en hylla för förvaring ser tråkig och fantasilös ut. Inte alls! En hylla med bra förvaring kan du mycket väl ha i ditt vardagsrum. På olika hyllplan kan du ställa prydnadssaker. Hyllan kan också ha utdragslådor, så att vad du förvarar i dina lådor blir dolt och skapar en städad känsla. Det viktiga är att du väljer en hylla i ek utefter hur dina behov ser ut.
  • Vilka fördelar finns det med en vägghängd ekhylla?

    En hylla monterad på en vägg ger en del fördelar. Du kan själv bestämma på vilken höjd du vill ha praktiska saker som pärmar och böcker. I ditt vardagsrum kan du ha en hylla lite högre upp på väggen, där du placerar prydnadssaker eller växter. I din tambur har du givetvis en hatthylla. Under hatthyllan får du plats med hängare för kläder.
  • Finns hylla i ek med både hyllplan och lådor?

    Att ha en hylla med hyllplan samt utdragslådor är praktiskt. En sådan kombinerad ek hylla kommer ger dig möjlighet att förvara dina saker dolt, samt välja vilka du vill ha framme på display på hyllplanen. Här på Trademax har vi flera hyllor ek för dina böcker, pärmar eller dekorationer.