Kampanj
1101533(1).jpg
En badrumshylla är en praktisk och funktionell möbel som används för att organisera och förvara badrumstillbehör. Den är vanligtvis monterad på väggen och kan ha olika hyllplan för att hålla schampo, tvål, handdukar och andra badrumsprodukter. Badrumshyllan finns i olika material och stilar för att passa olika inredningsstilar. Den är ett viktigt element i badrummet för att hålla ordning och ge en ren och organiserad känsla. En badrumshylla är en platsbesparande lösning som hjälper till att skapa en funktionell och estetiskt tilltalande miljö i badrummet.

Gör plats för praktisk och dekorativ förvaring med en badrumshylla

En badrumshylla är en praktisk möbel som dels ger möjlighet till mer förvaring, men som också blir en snygg inredningsdetalj och bidrar till en mer personlig känsla i ditt badrum.

Vad är bra att tänka på vid köp av badrumshylla?

Bästa sättet att hitta den perfekta hyllan till just ditt badrum, är att utgå från såväl förvaringsbehov som tillgänglig yta. En stor badrumshylla är praktisk och sväljer mycket, men kan också få badrummet att kännas trångt. Ett tips är att mäta ordentligt och satsa på en modell som fungerar både stiloch storleksmässigt.

Får man skruva upp en badrumshylla?

Ja, men för att inte förstöra tätskiktet rekommenderar vi istället att du limmar upp din vägghylla. Idag finns en mängd olika speciallim för badrum som fäster mycket bra och tål belastning av rejält många kilon.

Vilken typ av hylla passar bäst i ett litet badrum?

Har du ont om golvyta i badrummet kan t ex en duschhylla, en vägghylla och en flyttbar badrumshylla på hjul ge plats för allt du behöver utan att ta upp för mycket utrymme.

Vilket material är att föredra?

I blöta utrymmen är en hylla av plast eller rostfritt stål bäst, eftersom de materialen tål fukt extra bra. I övrigt går det utmärkt med en badrumshylla i t ex trä eller rotting för en mer ombonad känsla. Hos oss finns snygga och funktionella badrumshyllor i olika material och olika storlekar. Hitta din favorit och beställ din nya badrumshylla billigt, snabbt och bekvämt online här på trademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj