Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 3 av 3 produkter

Om du gillar att variera din inredning, samt byta ut tavlor eller bilder när andan faller på, satsa då på tavellister. Med en tavelhylla på väggen får du möjlighet att exponera det du vill se för stunden, flytta runt, byta ut och variera i det oändliga. Det kan vara stora och små bilder, föremål, eller vad du vill. Du slipper slå in nya spikar eller krokar som skadar väggen. En tavellist fungerar lika bra till exempelvis kokböcker i köket. Du kan montera flera lister på rad intill varandra för att få en sammanhängande tavelhylla på väggen för dina tavlor eller böcker.

Visa upp dina fina tavlor och böcker med en tavellist

  • Hur fäster jag en tavellist på väggen?

    En tavellist fäster du med ett par skruvar mot väggen. Den bakre listen har skruvhål för uppsättning mot vägg eller så kallade nyckelhål i tavelhyllan, där du hänger upp hyllan på skruvar. Skruva fast listen mot väggen i den höjd du väljer och se till att den hamnar vågrätt. Har du gipsväggar, tänk på att använda särskilda gipsskruvar för bästa fäste.
  • Vilka färger finns tavellister i?

    Tavellister finns i vitt och i svart. Det är en smaksak om man vill ha kontrasten av en svart tavelhylla mot en ljus vägg eller om man hellre vill att listen smälter in med väggen.
  • Hur lång är en tavelhylla?

    Om du vill ha en enda lång tavellist, finns de i längderna 150 cm och 110 cm. Vill du ha flera kortare lister finns de även i längderna 60 cm i tvåpack. Mät upp hemma vad du har plats för och kombinera för optimal placering.