Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Trähylla

1286 st produkter
Visar 24 av 1286 produkter
1
...
54

Populära filtreringar

När du inreder med snygga hyllor i trä får du inte bara en ombonad miljö i ditt hem. Du får också möjlighet att ställa fram saker du tycker om eller vill förvara. Böcker, prydnadssaker, semesterminnen och fotografier blir synliga och står snyggt i en hylla av trä. Hos oss på Trademax kan du hitta den hylla i trä som passar i ditt hem. Vi har dekorativa hyllor i flera modeller, färger och träslag som ger liv åt väggarna Vill du ha enklare hyllor till förvaring på hemmakontoret eller i källaren hittar du också det hos oss.

En snygg hylla i trä ger mer plats

  • Hur sätter jag upp en hylla av trä?

    Hos oss på Trademax hittar du flera hyllor med hyllplan i trä och sidor av metall vilket gör det lätt att sätta upp dem på väggen. De hyllor som är gjorda helt i trä har hål för skruv på baksidan så att du lätt ska kunna skruva fast dem. Använder du skruv och plugg eller gipsankare när du fäster skruven sitter din hylla stadigt.
  • Vad förvarar jag i en hylla av trä?

    Tidskrifter, foton eller andra småsaker blir vackert att förvara i flätade korgar eller dekorativa lådor i din hylla av trä. Väggen ger ett levande intryck som kan varieras med prydnadssaker eller blommor mellan korgarna. Du hittar många hyllor av trä i modern eller tidlös design hos oss på Trademax där du kan förvara böcker, vaser och keramik.
  • Är en hylla av trä tung?

    En hylla av solitt trä blir tung, men några av de hyllor i trä som du hittar hos oss på Trademax är tillverkade av träfanér och spånskiva vilket gör dem lätta och slitstarka. Du kan enkelt montera ner din hylla om du behöver flytta eftersom hyllplanen går att ta bort. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på Trademax.