Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Poolbelysning

9 st produkter
Visar 9 av 9 produkter

Att installera belysning i din pool är inte bara vackert utan även väldigt användbart. När mörkret kommer är det underbart att ta ett kvällsdopp och samtidigt ha poollampor som lyser upp din pool och trädgård. Hos Trademax hittar du poolbelysning som passar alla typer av pooler, så kan du ta dig ett dopp oavsett tid på dygnet. Välkommen att utforska vårt sortiment av poolbelysning billigt online.

Vanliga frågor och svar

 • Varför behöver jag poolbelysning?

  Med hjälp av lampor till din pool höjer du mysfaktorn i poolen. Du lyser upp din pool både dag och kvällstid, och ger din pool ett helhetsintryck. Med poolbelysning under kvällstid kan du även ta dig ett dopp när det blivit mörk.
 • Vilka olika modeller på poollampor erbjuder Trademax?

  Hos Trademax kan du hitta poollampor som flyter, belysning till poolväggen men även belysning att placera runt poolen. Utforska vårt breda sortiment och beställ den poolbelysning som passar dig och din pool bäst.
 • Kan jag kontrollera lamporna i min pool?

  Genom att kika på några av våra LED-lampor till pool kan du välja både ljusstyrka och färg. Vissa av våra modeller kan du styra med hjälp av en fjärrkontroll, så du enkelt och smidigt kan justera din poolbelysning när du vill.
 • Hur placerar jag min poolbelsyning?

  Din belysning i poolen kan du placera i poolen, antingen på poolväggen eller botten. Det skapar en häftig effekt. Vi erjuder även flytande poollampa som ger en vacker pool på kvällen. Det är även skoj med poolbelysning som flyter.
 • Kan jag köpa poolbelysning med magnet?

  Självklart kan du det. Hos Trademax hittar du poollampor som du enkelt fäster med en magnet på din poolvägg. Du kan därför flytta lampan efter behov, både under och över ytan. Du kan också låta den flyta fritt i poolen.