Decklight

1 st produkter
1219431(3).jpg

Lys upp trädäcket med decklight

Det finns många saker att tänka på när man lägger trädäck, och glöm för all del inte belysningen. Den är ofta pricken över i:et när det kommer till att frambringa den där speciella känslan av att aldrig riktigt vilja lämna uteplatsen och gå in de där sena sommarkvällarna.

Vad är decklight?

Decklight är precis som det låter – belysning för ditt trädäck. Det kan enkelt beskrivas som en liten – helt eller delvis – infälld spotlight som enkelt placeras i samma nivå som trädäcket. På så sätt tar lamporna ingen plats, men bidrar samtidigt till en effektfull belysning.

Varför ska jag införskaffa decklight?

Decklights är både funktionellt och dekorativt. Dels hjälper det till att lysa upp däcket så att man ser i mörkret, men som många ljuskällor skapar det också en stämningsfull atmosfär på uteplatsen att njuta av sena kvällar och nätter.

Vad ska jag tänka på när det kommer till placering av decklights?

Låt dig inte begränsas av din fantasti. Decklights används primärt för upplysning av trädäck, men kan också fällas in i exempelvis träpanel. Placera decklights på trappstegen för att lysa upp vägen eller på altangolvet längs med väggen för att framhäva fasaden.

Vad finns det för olika sorters decklights?

Hos oss på Trademax hittar du billiga decklights i olika längder, storlekar och färger. Bläddra igenom vårt onlinesortiment för att hitta den belysning som passar just ditt trädäck eller vad du väljer att lysa upp. Kom ihåg att det endast är fantasin som sätter gränser!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)