Solcellslampa & solcellsbelysning utomhus

161 st produkter
1873332(1).jpg

Hur använder jag solcellsbelysning utomhus?

Solcellsbelysning är ett smart sätt att slippa dra el för att lysa upp utomhus. Du kan sätta vacker belysning längs gångar i trädgården som inte bara ger härlig stämning utan som ökar säkerheten. Låt solcellsbelysning punktbelysa vackra buskar och träd så blir trädgården en oas. Du kan använda solcellsbelysning som sker ett behagligt sken på altanen och uteplatsen. Genom att belysa uteplatsen och tomten kommer du få en vacker inramning av bostaden.

Hur väljer jag solcellsbelysning till balkongen?

Du kan välja att ha hängande solcellsbelysning längs väggarna för att få en stilfull och hemtrevlig känsla på balkongen. Genom att blanda olika lampor kan du njuta längre av dagen på balkongen med stil. Solcellsbelysning fungerar lika bra på inglasad balkong som på balkonger som inte är inglasade.

Hur ska jag montera belysningens solpanel?

För att få så bra kapacitet och laddning som möjligt bör du sätta solcellsbelysningen där solen tränger in och rikta panelen ungefär 45 grader. Söderläge är det absolut bästa. Ska du sätta den runt buskar och träd så försök att sätta den där det skuggas minst. Desto mer solljus, desto bättre laddar solcellsbelysningen. Hur själva monteringen ska göras varierar mellan olika produkter och framkommer i instruktionerna som medföljer.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Dimbar
Leverans 2-6 vardagar