Skippa sidhuvud och gå vidare.

Solcellsbelysning & solcellslampa utomhus

60 st produkter
Visar 24 av 60 produkter
1
...
3

Solcellslampor och solcellsbelysning är en energieffektiv och miljövänlig lösning för att belysa trädgårdar, gångvägar och uteplatser. Dessa lampor har inbyggda solceller som absorberar solenergi under dagen och omvandlar den till elektricitet som lagras i batterier. På kvällen tänds lamporna automatiskt och ger en behaglig belysning utan att behöva anslutas till elnätet. Solcellsbelysning är en hållbar och kostnadseffektiv lösning eftersom den inte kräver någon extern strömkälla och inte bidrar till koldioxidutsläpp. Dessutom är solcellslampor enkel att installera och underhålla.

  • Hur använder jag solcellsbelysning utomhus?

    Solcellsbelysning är ett smart sätt att slippa dra el för att lysa upp utomhus. Du kan sätta vacker belysning längs gångar i trädgården som inte bara ger härlig stämning utan som ökar säkerheten. Låt solcellsbelysning punktbelysa vackra buskar och träd så blir trädgården en oas. Du kan använda solcellsbelysning som sker ett behagligt sken på altanen och uteplatsen. Genom att belysa uteplatsen och tomten kommer du få en vacker inramning av bostaden.
  • Hur väljer jag solcellsbelysning till balkongen?

    Du kan välja att ha hängande solcellsbelysning längs väggarna för att få en stilfull och hemtrevlig känsla på balkongen. Genom att blanda olika lampor kan du njuta längre av dagen på balkongen med stil. Solcellsbelysning fungerar lika bra på inglasad balkong som på balkonger som inte är inglasade.
  • Om jag behöver montera min solcellslampa solpanel, hur gör jag?

    För att få så bra kapacitet och laddning som möjligt bör du sätta solcellsbelysningens solpanel där solen når den väl och rikta solpanelen ungefär 45 grader. Söderläge är det absolut bästa för en solcellslampa utomhus. Ska du sätta din solcellsbelysning runt buskar och träd så försök att sätta den där solpanelerna skuggas minst. Ju mer solljus, desto bättre laddar solcellslampa utomhus. Hur själva monteringen ska göras varierar mellan olika produkter och framkommer i instruktionerna som medföljer.