Flaggstångsbelysning

5 st produkter
1449827(1).jpg

Med flaggstångsbelysning skapar du en vacker ljuskälla som ger din trädgård ett nytt liv. Med belysning till din flaggstång skapar du även en mysig och häftig känsla utomhus. Dessutom lyser den upp din trädgård, speciellt när mörkret faller. Hos Trademax hittar du flaggstångsbelysning som passar alla flaggstänger. Välkommen att utforska vårt sortiment!

Vanliga frågor och svar

Kan jag bara ha flaggstångsbelysning under julen?

Nej, det behöver inte vara bara över julen. Det är allt fler som väljer att ha belysning runt jul, men det finns inget rätt eller fel. Belysning till din flaggstång kan du ha året om, så skapar du en stämningsfull utemiljö årets alla mörka dagar.

Hur får jag min trädgård att kännas levande?

Genom att jobba med olika skillnader på höjd skapar du dig en levande trädgård. När du arbetar med höjd är flaggstången ett självklart val. Genom att installera flaggstångsbelysning, gärna med belysning i olika slag, har du skapat dig en effektfull utemiljö.

Är det svårt att montera flaggstångsbelysning?

Nej, det är enkelt. Följ bara de medföljande instruktionerna så är det enkelt installera din nya flaggstångsbelysning. Njut sedan av din trädgård som fått en helt ny karaktär.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Dimbar