Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 89 produkter
1
...
4

Vägglyktor som fasadbelysning har många funktioner, förutom att de är snygga detaljer som förhöjer intrycket av din fastighet. När fasaden blir upplyst på flera ställen av vägglyktor skapas visuella effekter. Dessutom erbjuder de praktisk utebelysning. Att ha en vägglykta vid ytterdörren till exempel är ett bra sätt att garantera att du ser vad du gör och lätt hittar nyckelhålet. På Trademax hittar du många olika varianter av fasadbelysning. Att smaken är olika vet vi alla och därför är vi stolta över vårt stora utbud där alla smaker kan tillfredsställas.

Skapa effekter med fasadbelysning

Vägglyktor blir alltmer populära som fasadbelysning, något som kanske inte är så överraskande. De visuella effekterna som skapas på fasaden och inte minst den praktiska upplysningen gör att fler och fler skrider till verket och skaffar de vackra lyktorna. Det är när du står där i mörkret en fuktig och kall kväll i november och fumlar med dörrnyckeln för att försöka hitta låset. Det är då du inser att du behöver bättre utebelysning. Som tur är har Trademax en uppsjö av olika vägglyktor att välja mellan!

Att belysa sitt hus är ett funktionellt sätt att framhäva fina detaljer och skapa en välkomnande, närmast magisk stämning i sin utomhusmiljö. I vår del av världen är det kanske extra viktigt eftersom den mörka årstiden är så pass lång. Men belysning är ett stämningsfullt inslag också under sena sommarkvällar. Dessutom är fasadbelysning bra att ha tänd på natten, då ljuset kan verka avskräckande för tjuvar och minskar risken för inbrott. Det finns med andra ord många fördelar med att välja att ha fasadbelysning utomhus. En stor fördel är också att möjligheterna är oändliga och det är egentligen bara din egen fantasi som sätter begränsningarna för hur du vill lysa upp ditt hus! Oavsett om du vill ha en effektfull belysning som blir lika mycket ett konstverk på din fasad och ett blickfång för passerande eller om du föredrar en enkel och diskret belysning fasad som ger dig precis det ljus som du behöver utan att sticka ut för mycket, så hittar du vad du söker hos oss här på Trademax. 

Vägglyktor & fasadbelysning hittar du här!

Trademax har en rad varianter av utebelysning för fasaden i olika stilar och material. Här finns allt från klassiska modeller till avskalade trendiga lyktor i exempelvis plåt eller stål. Oavsett vilken utomhusbelysning som faller dig i smaken kan du räkna med att den håller högsta möjliga kvalitet, alltid till marknadens lägsta priser.