Spotlight utomhus

41 st produkter
1219603(5).jpg
Utomhuslampor är ett effektivt sätt att skapa stämning och göra trädgården och uteplatsen mer inbjudande. Välj mellan spotlights för att ljusa upp området runt ditt hus. Online hos oss på Trademax hittar du flera billiga varianter.

Skapa en stämningsfull atmosfär med spotlights i trädgården

Vad är skillnaden mellan spotlights och downlights?

Skillnaden mellan spotlights och downlights är att spotlights vanligtvis är riktbara, har en smal armatur och ger ett fokuserat ljus, medan downlights i regel har en infälld armatur, placeras i tak eller liknande och ger ett mer spritt ljus.

Var placeras spotlights?

LED-spotlights kan exempelvis placeras i trappen, på fasaden eller altangolvet. Eller varför inte placera dem på vardera sida grusgången och låta dem lysa upp vägen?

Hur ska jag rikta lamporna?

Innan man monterar fast sina spotlights är det en god idé att fundera över vad man vill belysa och därmed rikta fokus på. Om man vill belysa fasaden kan ljuskällorna placeras antingen på fasaden eller på marken och riktade mot fasaden. Om man istället är ute efter att skapa en levande trädgård med belysning kan man rikta ljuset mot buskar, träd eller rabatter. Bara fantasin sätter gränser!

Vilka är fördelarna med utomhusbelysning?

Genom att använda sig av utomhusbelysning i form av spotlights kan man mer eller mindre sudda ut gränsen mellan inne och ute och förlänga tiden man vill vistas på uteplatsen eller i trädgården. Ljuskällor i mörkret ger också en känsla av trygghet och är mycket dekorativt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Dimbar
Utseende