Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 8 av 8 produkter

Populära filtreringar

Ljusslingor ger dig en stämningsfull känsla såväl inomhus som utomhus. De lyser vackert upp den mörka höst- och vintertiden och är väl närmast obligatoriskt i juletid? Trademax erbjuder ett stort utbud av ljusslingor. Antingen väljer du det mer traditionella som funkar lika bra år efter år. Eller så gör du ett mer vågat val och väljer ljusslingor i spännande utformning som drar blickarna till sig. Hos oss hittar du högkvalitativa ljusslingor och stämningsfull julbelysning för alla hem och stilar!

Köp billiga ljusslingor online

Ljusslingor är den perfekta belysningen både för utomhusbruk och inomhusbruk året runt. Dessutom är det lika snyggt som praktisk belysning! Det är lätt att förstå varför ljusslingor har blivit så populära. Under årets mörka årstider behöver vi lysa upp våra hem med vacker belysning som kan ge oss ett stämningsfullt ljus där hemma. En ljusslinga är perfekt belysning till trädgården eller uteplatsen som fugnerar både som en stilfull dekoration och som belysning. Eller varför inte välja en eller flera ljusslingor till granen ute i trädgården för att höja julstämningen under december månad? Ljusslingor kan du ha året runt, men de passar särskilt fint när det närmar sig jul! 

 

Ljusslingor för alla hem och tillfällen

Precis som du kan låta ljusslingorna pryda din trädgård eller uteplats så kan du med fördel också välja att använda dem för att lysa upp ditt hem även inomhus. Hur snyggt är det inte med en ljusslinga som både dekoration och praktisk belysning på en vägghylla i vardagsrummet? Eller varför inte lysa upp din byrå i hallen med en stilfull ljusslinga som lyfter helhetsintrycket? Ljusslingor passar såklart också perfekt som julbelysning! Med andra ord, endast din egen fantasi sätter gränserna för hur du kan använda ljusslingor för att förgylla och lysa upp ditt hem - både inomhus och utomhus!

 

Ljusslinga med LED

Hos Trademax hittar du Ljusslingor med LED såväl som andra typer av ljusslingor. Genom att välja en ljusslinga med LED är du snäll både mot miljön och plånboken. Därför kan du med fördel välja fler ljusslingor med LED till ditt hem, oavsett om det är för inomhusbruk eller utomhusbruk. Du kan också välja en batteridriven ljusslinga eller en ljusslinga som drivs på solceller under sommarhalvåret. En solcellsdriven ljusslinga är ett utmärkt val för trädgården, uteplatsen eller balkongen. Du kan välja att vira din ljusslinga runt balkongräcket så skapar det en stämningsfull och mysig känsla på din balkong!  

Hos Trademax hittar du ett brett utbud av billiga ljusslingor online för alla tillfällen! Oavsett vad du söker så hittar du det här hos oss!