Utelampa

121 st produkter
980499(2).jpg

Bra utebelysning i trädgården och runt bostaden ger både ett trevligt intryck och det gör det trivsamt att komma hem när det lyser kring huset. Hos oss på Trademax.se kan du köpa billiga utomhus lampor online utan att behöva snåla på kvaliteten.

Lys upp trädgården med hjälp av utelampor

Vad har ni för typer av utelampor?

Vi har ett stort sortiment av ute lampor så du kan välja både större och pampigare varianter men också mindre lampor utomhus. Vi har vägghängda utelampor och även fristående utomhus lampor. Det finns även marklampor som är perfekta att belysa trädgården med.

Har ni solcellslampor?

Ja det har vi, vi har både ute lampor för mark, fasad eller annan placering. En utomhus lampa med solceller laddas under dagen med hjälp av solljus vilket är smidigt då lamporna sedan tänds automatiskt även om du inte skulle vara hemma.

Vad behöver jag tänka på när jag ska köpa utomhus lampor?

Först och främst kanske du bör fundera över var någonstans som du behöver ljuset allra mest. Är det på framsidan eller baksidan av huset? Eller är det bara sådan där mysbelysning du vill ha? När vi spenderar tid ute vill vi gärna att det ska finnas lampor som både lyser upp och som gör det mysigt att sitta ute om kvällarna. Hos oss på Trademax har vi vackra och dekorativa lampor ute till din trädgård.

Ingår ljuskälla till mina nya utelampor?

Online hos oss på Trademax kan du köpa billiga och fina utelampor med både led- och vanliga glödlampor. Läs noggrant på produktbeskrivningen om du är osäker på om ljuskälla ingår i ditt köp. Är du osäker så kontakta gärna vår kundservice så hjälper dem dig att ta reda på om din tilltänka utelampa levereras med eller utan ljuskälla.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar