Utelampor

41 st produkter
Kampanj
810393(12).jpg

Lys upp trädgården med hjälp av utelampor

Bra utebelysning i trädgården och runt bostaden ger både ett trevligt intryck och det gör det trivsamt att komma hem när det lyser kring huset. Online hos oss på trademax.se kan du köpa billiga utelampor utan att behöva snåla på kvaliteten.

Vad har ni för typer av utelampor?

Vi har ett ganska stort sortiment bland våra utelampor och du kan välja både större och pampigare varianter men också mindre sådana. Vi har vägghängda lampor och så även fristående. Det finns även marklampor som är perfekta att belysa trädgården med.

Har ni solcellslampor?

Ja det har vi, vi har både lampor för mark och sådana varianter som man stoppar ned i till exempel rabatterna. Dessa laddas under dagen med hjälp av solljus vilket är smidigt då lamporna sedan tänds automatiskt även om du inte skulle vara hemma.

Vad behöver jag tänka på när jag ska köpa utebelysning?

Först och främst kanske du bör fundera över var någonstans som du behöver ljuset allra mest. Är det på framsidan eller baksidan av huset? Eller är det bara sådan där mysbelysning du vill ha? Hos oss på trademax har vi vackra och dekorativa lampor till din trädgård.

Ingår det glödlampor?

När vi spenderar tid ute vill vi gärna att det ska finnas lampor som både lyser upp och som gör det mysigt att sitta ute om kvällarna. Online hos oss på trademax kan du köpa billiga och fina utelampor med både led- och vanliga glödlampor. Tänk på att du måste köpa till glödlampor.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Dimbar
Kampanj