Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 236 produkter
1
...
10

Populära filtreringar

En trädgårdsbänk är ett perfekt komplement till din matgrupp. Bänken skapar enkelt fler platser vid bordet och är dessutom en snygg utemöbel fristående eller stående mot en solig vägg. Trademax har bland annat en rund trädgårdsbänk i trä, en trädgårdsbänk med förvaring i konstrotting och flera olika picnicbänkar, vilket innebär en trädgårdsbänk med bord. Vi har bänkar i olika storlekar och varianter, som till exempel en vit trädgårdsbänk för barn, perfekt som picnicbänk i trädgården eller på altanen.

Fina bänkar för ett bekvämare trädgårdsliv

 • Vad för material finns för bänkar?

  Det finns många olika material att välja emellan. Du kanköpa en Trademax bänk i olika typer av trä. Välj mellanfuru, akacia, eller eukalyptus. Det finns också billigabänkar i aluminium eller annan metall. Rotting eller plastär andra trevliga alternativ.
 • Ska jag välja en billig trädgårdsbänk med ryggstöd?

  Detta är lite av en smaksak och det beror också på vad dutänkt använda bänken till. Vill du kunna lägga saker påbänken eller ha den mest till barnens lek är det någotenklare med bänkar utan rygg. För bekvämligheten passar detbättre med ryggstöd. Många anser också att en bänk medryggstöd ser mer dekorativ ut. Smaken är delad!
 • Hur sköter jag om en trädgårdsbänk bäst?

  En bänk i trä behöver oljas in om träet är obehandlat.Målade bänkar behöver målas om efter några år. Plast kanbara torkas av med en mjuk fuktad trasa med miltrengöringsmedel, likaså de i metall. Ta gärna in dinträdgårdsbänk vintertid.
 • Finns det bänk och bord i ett?

  Nej, men det går utmärkt att köpa till ett bord. Perfektför kompisgängets fikastund eller för kvällsumgänge med matoch dryck en ljummen sommarkväll.