Trädgårdsbänk & utebänk

271 st produkter
1939094(9).jpg

En trädgårdsbänk är ett perfekt komplement till din matgrupp. Bänken skapar enkelt fler platser vid bordet och är dessutom en snygg utemöbel fristående eller stående mot en solig vägg. Trademax har bland annat en rund trädgårdsbänk i trä, en trädgårdsbänk med förvaring i konstrotting och flera olika picnicbänkar, vilket innebär en trädgårdsbänk med bord. Vi har bänkar i olika storlekar och varianter, som till exempel en vit trädgårdsbänk för barn, perfekt som picnicbänk i trädgården eller på altanen.

Fina bänkar för ett bekvämare trädgårdsliv

När vädret så tillåter är det fint att kunna använda en billig bänk i trädgården. När vädret är sämre ser det fortfarande trevligt ut med en Trademax sittbänk. För kaffestunden eller för barnens lek eller bara till prydnad. En sittbänk från Trademax är helt enkelt aldrig fel. Du köper bänkar och bord enkelt och billigt online från oss.

Vad för material finns för bänkar?

Det finns många olika material att välja emellan. Du kan köpa en Trademax bänk i olika typer av trä. Välj mellan furu, akacia, eller eukalyptus. Det finns också billiga bänkar i aluminium eller annan metall. Rotting eller plast är andra trevliga alternativ.

Ska jag välja en billig trädgårdsbänk med ryggstöd?

Detta är lite av en smaksak och det beror också på vad du tänkt använda bänken till. Vill du kunna lägga saker på bänken eller ha den mest till barnens lek är det något enklare med bänkar utan rygg. För bekvämligheten passar det bättre med ryggstöd. Många anser också att en bänk med ryggstöd ser mer dekorativ ut. Smaken är delad!

Hur sköter jag om en trädgårdsbänk bäst?

En bänk i trä behöver oljas in om träet är obehandlat. Målade bänkar behöver målas om efter några år. Plast kan bara torkas av med en mjuk fuktad trasa med milt rengöringsmedel, likaså de i metall. Ta gärna in din trädgårdsbänk vintertid.

Finns det bänk och bord i ett?

Nej, men det går utmärkt att köpa till ett bord. Perfekt för kompisgängets fikastund eller för kvällsumgänge med mat och dryck en ljummen sommarkväll.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar