Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 1 av 1 produkter

Populära filtreringar

Ett cafébord i gjutjärn är både elegant och robust, och passar perfekt för dig som vill skapa en inbjudande och stilren utomhusmiljö. På Trademax hittar du ett stort utbud av cafébord i gjutjärn i olika storlekar och modeller. Låt dig inspireras av våra produkter och skapa din perfekta utomhusplats med våra cafébord i gjutjärn.

 

Cafebord i gjutjärn - robusta och stilfulla utomhusmöbler på Trademax

Kan jag lämna mitt cafébord i gjutjärn utomhus året runt?

Ja, cafébord i gjutjärn är tåliga nog att stå utomhus året runt, men se till att täcka över eller förvara inomhus under vinterhalvåret eller vid mycket regn för att förlänga livslängden på din möbel.

Kan jag ha dynor på stolarna runt mitt cafébord i gjutjärn?

Absolut! Hos Trademax hittar du ett brett utbud av dynor som passar till stolarna runt ditt cafébord i gjutjärn. Dynorna ger extra komfort och stil till din möbel och kan enkelt bytas ut för att förnya din utomhusinredning efter några säsonger.

Behöver jag underhålla mitt cafébord i gjutjärn?

Ja, för att förlänga livslängden på din cafébord i gjutjärn rekommenderas det att underhålla den regelbundet. Använd en mjuk trasa och mild tvål för att rengöra ytan, och undvik starka rengöringsmedel som kan skada ytan. Se även till att torka av bordet ordentligt efter rengöring.

Kan jag placera mitt cafébord i gjutjärn på gräsmattan?

Ja, du kan placera ditt cafébord i gjutjärn på gräsmattan. Tänk dock på att placera bordet på en jämn yta för att undvika att det välter, och se till att ta in eller täcka över bordet vid kraftigt regn för att undvika skador.