Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 46 produkter
12

Populära filtreringar

På Trademax erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa och eleganta utomhusmöbler för att förvandla din utomhusplats till en fridfull oas. Ett cafébord i trä är ett perfekt tillägg till din uteplats och ger en rustik och varm känsla. Våra cafébord i trä finns i olika storlekar och utföranden för att passa din stil och utomhusmiljö. Låt oss hjälpa dig att skapa en avslappnad och inbjudande utomhusmiljö med våra cafébord i trä.

Kan jag använda mitt cafébord i trä som matbord?

Absolut! Cafébord i trä är perfekta som matbord för mindre sällskap och ger en rustik och avslappnad känsla till din utomhusmåltid.

Kan jag ha dynor på stolarna runt mitt cafébord i trä?

Absolut! Hos Trademax hittar du ett brett utbud av dynor som passar till stolarna runt ditt cafébord i trä. Dynorna ger extra komfort och stil till din möbel och kan enkelt bytas ut för att förnya din utomhusinredning efter några säsonger.

Kan jag ha mitt cafébord i trä på altanen?

Absolut! Du kan ha ditt cafébord i trä på altanen för att skapa en avslappnad och inbjudande utomhusmiljö. Cafébord i trä är hållbara för utomhusbruk. Välj en träsort som är tålig och behandla regelbundet med träolja för att förlänga livslängden på din möbel. Se till att täcka över eller förvara inomhus under vinterhalvåret eller vid kraftigt regn för att skydda bordet från skador.