Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 1 av 1 produkter

Populära filtreringar

Att skapa en vacker utomhusmiljö handlar inte bara om att välja rätt möbler och tillbehör, utan också att hitta de rätta materialen som gör att din utomhusinredning sticker ut. Ett cafébord i mosaik från Trademax kan ge din uteplats eller trädgård den där extra touchen av elegans och stil. Mosaiken ger en färgstark och livfull känsla som verkligen kan göra en trist utomhusyta mer intressant och personlig. Med ett cafebord i mosaik från Trademax kan du skapa en utomhusmiljö som är både vacker och praktisk.

Är cafébord i mosaik lätta att rengöra?

Ja, cafebord i mosaik är lätta att rengöra. Använd varmt vatten och en mjuk trasa för att torka av ytan och undvik starka rengöringsmedel som kan skada mosaiken.

Kan jag lämna mitt cafébord i mosaik utomhus hela året?

Nej, det rekommenderas att skydda ditt cafebord i mosaik från kraftigt regn och vinterförhållanden. Täck över eller förvara inomhus under vinterhalvåret för att förlänga livslängden på din möbel.

Kan jag ha dynor på stolarna runt mitt cafebord i mosaik?

Absolut! Hos Trademax hittar du ett brett utbud av dynor som passar till stolarna runt ditt cafe bord i mosaik. Dynorna ger extra komfort och stil till din möbel och kan enkelt bytas ut för att förnya din utomhusinredning efter några säsonger.