Runda barbord utomhus

1 st produkter
  • Rund
2223368(1).jpg

Vilket material är det runda barbordet gjort av?

Ett vanligt material som barborden tillverkas i är granträ. Fördelarna med detta material är att det inte enbart är väldigt stabilt, utan även mycket hållbart och väderbeständigt. Tack vare det hållbara materialet och den rustika designen går det bra att använda de runda barborden utomhus utan att de tar skada. Du kan antingen behålla träet som det är eller också måla eller lacka om bordet.

För vem passar ett runt barbord?

Barbordet passar bland annat bra för dig som vill ha en plats utomhus att samlas runt för en drink. Träet ger en naturlig känsla, och det runda barbordet kan till exempel vara ett bra alternativ om du vill ha något som bryter av mot allt det andra, om du har många utomhusmöbler med raka linjer. Det finns även barbord med hopfällbar design så att du lätt kan ställa undan det när du inte använder det och spara plats. Detta gör dessutom barbordet lättare att förflytta. En vanlig storlek på de runda barborden är 78 centimeter i diameter och cirka en meter högt. Barbordet är även lätt att montera.

Vad är viktigt att tänka på när jag ska köpa barbord?

Något som är viktigt att tänka på när du ska köpa ett barbord för utomhusbruk är att välja rätt storlek och färg som passar bra till den plats där bordet ska stå. Det är också viktigt att tänka på att trä är ett material som kan behöva mer skötsel än bord gjorda i andra material.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)