Runt utebord & runt trädgårdsbord

209 st produkter
Kampanj
  • Rund
687625(5).jpg

Varför välja ett runt utebord?

Du har kanske inte lagt märke till det, men de flestamiljöer vi inreder i våra hem utgörs av raka vinklar,inklusive våra uteplatser. Genom att välja ett runtaltanbord bryter du mönstret, och skapar ett mer dynamiskthelhetsintryck till utomhusmiljön.

Vilka varianter finns?

Hos oss på Trademax hittar du runda trädgårdsbord i mångaolika storlekar och material. Vi har matbord i slitstarkamaterial som klarar väder och vind, vackra träbord som gerdin uteplats ett rustikt utseende och även mindre soffbordoch avlastningsbord som kan användas för en rad olikasyften.

Vad ska jag tänka på när jag väljer?

Förutom användningsområde finns några andra saker attöverväga innan du bestämmer dig. Var noga med att mäta uppdet utrymme du har tillgängligt, så att du väljer ettutebord som möjliggör att du kan ta dig förbi och runt detpå ett smidigt sätt. Tänk också på att medan vissa bordutomhus inte kräver någon skötsel kan vissa material, tillexempel trä, behöva skyddas under vinterhalvåret och slipaseller behandlas med olja då och då.

Går det att beställa trädgårdsbord på nätet?

Självklart. När du hittat ett utomhusbord som passar dinabehov beställer du det enkelt och bekvämt online här påTrademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Vattentät
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Förlängningsbart
Form (1)
Funktion
Stapelbar
Hopfällbar
Avtagbar klädsel
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj