Underhåll dina utemöbler

Visar 9 prisvärda produkter
Sortera på

Trademax har produkterna du behöver för bästa möjliga underhåll av utemöbler! Som du vet kan det svenska klimatet skifta rejält, vilket ställer hårda krav på våra utemöbler. Förläng livslängden på möblerna genom att använda rätt underhåll i form av rengöring och olja till utemöbler. Vi vill kunna erbjuda de absolut bästa förutsättningarna för att dina utemöbler ska hålla länge. Därför har vi samlat ett brett sortiment av rengörings- och underhållsprodukter till utemöbler som verkligen fungerar!

Olja & rengöring till utemöbler

I många generationer har vi skandinaver vurmat för trämöbler, såväl inomhus i våra hem som utomhus på våra uteplatser. Möbler av trä känns levande och naturliga och gör sig bra i hem och trädgårdar. Olika träslag behöver olika typer av underhåll och rengöringsmedel. Därför har vi ett brett utbud av produkter för underhåll, så att du ska kunna få rätt behandling för just dina trädgårdsmöbler. Många av våra utemöbler är tillverkade i väderbeständiga material som konstrotting. Dessa behöver inte lika mycket underhåll som de i naturmaterial. Men självklart bör du rengöra dem med jämna mellanrum, för att de ska hålla sig fräscha och fina länge. Förutom trä och konstrotting har vi också utemöbler i material som plast, aluminium och textilene. 

Trademax har produkter för underhåll av utemöbler som fräschar upp möblerna, håller dem rena eller bättrar på färgen.

Vårt sortiment innehåller bland annat:

  • konstrotting conditioner
  • plastbehandling
  • bättringsfärg till vit lasyr, honung, mahogny och valnöt
  • textilskydd
  • träskydd
  • anti-mögel spray
  • kristallspray

Underhåll dina utemöbler inför varje sommarsäsong och innan du ställer in dem i förrådet för vinterförvaringen, så håller de längre. Titta igenom vårt sortiment av underhållsprodukter och beställ hem det du behöver!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Utseende
Pris
Leverans 2-6 vardagar