Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Stor vit matta

56 st produkter
Visar 24 av 56 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

En vit stor matta kan vara en underbar inredningsdetalj i vilket rum som helst. Den ljusa färgen ger en känsla av fräschhet och elegans. En stor matta kan användas som en central punkt i vardagsrummet eller sovrummet och skapa en mysig atmosfär. Dessutom kan den hjälpa till att dämpa ljud och ge en behagligare känsla under fötterna. En vit matta är också lätt att matcha med andra färger och mönster i rummet. Oavsett om det är en modern eller klassisk inredningsstil, kan en vit stor matta verkligen lyfta rummet till en ny nivå av stil och komfort.

Vanliga frågor om Vit stor matta

  • Hur stor är en vit stor matta?

    Storleken på en vit stor matta kan variera beroende på tillverkaren och modellen. Vanligtvis kan en stor matta vara någonstans mellan 200 cm x 300 cm och 300 cm x 400 cm. Det är viktigt att kontrollera produktbeskrivningen för att få exakt information om storleken på den specifika vita stora mattan du är intresserad av.
  • Hur stor vit matta ska man ha under matbordet?

    När man väljer storlek på en vit matta under matbordet är det viktigt att ta hänsyn till både storleken på matbordet och storleken på rummet. Generellt sett rekommenderas det att mattan ska vara minst 60 cm bredare än bordet på alla sidor. Detta ger tillräckligt med utrymme för att dra ut stolarna utan att de hamnar utanför mattan.
  • Hur rengör man bäst en vit stor matta?

    För att rengöra en vit stor matta på bästa sätt kan du följa dessa steg: