Stor rund matta

17 st produkter
Kampanj
  • Rund
1477252(1).jpg

En stor rund matta kan skapa ett riktigt blickfång i ett rum. Den står ut från den vanligare stora fyrkantiga mattan och blir en riktigt rolig detalj i rummet. Att lägga en stor rund matta under sängen är ett härligt alternativ att sätta ner fötterna på på morgonen om du inte vill ha heltäckningsmatta men ändå skapa en ombonad känsla i sovrummet. En stor rund matta kan användas i alla rum i hemmet. Väljer du en stor rund matta som fungerar för utomhusbruk blir den ett ombonat tillägg till altanen eller uterummet. Bläddra bland Trademax roliga utbud av stora runda mattor.

En stor rund matta är en prydnad för golvet

Var passar en stor rund matta bäst?

Mitt i vardagsrummet eller i gästrummet gör sig en stor rund matta väldigt bra, men framför allt kommer den till sin rätt under ett stort, runt bord. Väljer du en diskret nyans är den snygg precis var som helst. Om du beställer en mer färgglad matta blir det som en glad prick, en apelsin eller en sol. Det beror på var den ska placeras, helt enkelt. Det är din smak som avgör och det finns inget färgval eller placering som är rätt eller fel för en stor rund matta.

Är en stor rund matta lättskött?

Om du beställer en stor rund matta i ett smutsavvisande syntetmaterial med kort lugg är den mycket lätt att torka av och hålla snygg. Den är också lätt att ta ut och vädra. Den pryder sin plats och är lättskött, snygg och häftig på samma gång, så det är absolut ett bra köp. En tjockare och därmed tyngre matta kan också ha sin charm, men tänk på att en lång lugg i mattan kräver mer skötsel.

Hur prisvärd är en stor rund matta?

Det är en snygg inredningsdetalj som inte kostar speciellt mycket. Du kan faktiskt köpa flera och variera olika färger allt efter årstid. När du väljer en stor rund matta får rummet mer pondus, och det ger ett lugnare intryck, jämfört med om mattan ser för liten ut. Mät på golvet hur stor matta du vill ha, så är det enkelt att beställa en stor rund matta med det rätta måttet. Du beställer enkelt online här från oss på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj