Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 6 av 6 produkter

Allt eftersom vårt samhälle utvecklas digitalt, och vi sitter ner under större delen av dagen, så ser vi vikten av att sitta rätt. En gamingstol är med sin speciella design absolut bäst lämpad för dig som vill spendera många timmar framför ditt favoritspel. För att din kropp ska orka med, så är det viktigt att du har en bra, ergonomisk stol. En bra gamingstol ger dig yttersta komfort och gör det lätt för dig att fokusera.

Sitt rätt med en ergonomisk gamingstol

  • Hur monterar jag min ergonomiska gamingstol?

    Med rätt instruktioner kommer du att få ihop din nya gamingstol på ett kick. Sedan kommer den att göra din vardag mycket enklare. Om du känner att du behöver extra hjälp med monteringen, så är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att lösa det.
  • Hur väljer jag rätt ergonomiska gamingstol?

    Skillnaden mellan en gamingstol och en vanlig kontorsstol är att en gamingstol oftast har högre nackstöd. En riktigt bra, ergonomisk gamingstol följer din kroppsform och gör att du känner dig stabil och får bra support när du lutar dig tillbaka. En gamingstol med inställningsmöjligheter är bra för dig som är osäker på exakt vilken höjd eller storlek du vill ha på din gamingstol, och vill ha den perfekta positionen.
  • Vilka tillbehör är bra till min gamingstol?

    Det finns alltid tillbehör för att förbättra din gamingstol. En sådan pryl är en utbytbar, eller justerbar, nackkudde. Då kommer din ergonomiska gamingstol att bli ännu mer personifierad. Något alla gamingstolar borde ha är golvskydd, så att du slipper få repor och andra fula märken på golvet.