Svart sidobord & lampbord

235 st produkter
Kampanj
  • Svart
1005589(6).jpg

Ett svart sidobord är ett elegant och praktiskt tillskott till vilket rum som helst. Med sin snygga svarta färg passar det perfekt in i både moderna och klassiska inredningsstilar. Sidobordet kan användas för att visa upp vackra dekorationer eller för att hålla ordning på viktiga föremål som fjärrkontroller, tidningar eller böcker. Dess kompakta storlek gör det också lätt att placera bredvid soffan, sängen eller i hallen. Med ett svart sidobord får du inte bara en funktionell möbel, utan också en stilfull detalj som lyfter hela rummet.

Vanliga frågor om Svart sidobord

Hur sköter man bäst om ett svart sidobord för att behålla dess färg och finish?

För att behålla färgen och finishen på ett svart sidobord är det viktigt att ta hand om det på rätt sätt. Här är några tips:

  1. Rengöring: Använd en mjuk trasa eller svamp fuktad med ljummet vatten för att torka av bordet regelbundet. Undvik att använda starka rengöringsmedel eller slipande produkter som kan skada ytan.
  2. Skydd: Placera underlägg eller dukar under varma eller fuktiga föremål för att undvika fläckar eller skador på ytan. Använd även underlägg för att skydda bordet från repor och märken från vassa föremål.
  3. Solljus: Placera inte det svarta sidobordet direkt i solljus, eftersom UV-strålar kan bleka och skada färgen över tid. Om möjligt, använd gardiner eller persienner för att skydda bordet från direkt solljus.
  4. Undvik fukt: Håll bordet borta från fuktiga områden eller undvik att placera våta föremål direkt på ytan. Fukt kan orsaka fläckar eller bubblor i färgen.
  5. Regelbunden underhåll: Applicera en trävax eller möbelpolish speciellt utformad för svarta ytor för att behålla glansen och skydda ytan. Följ tillverkarens anvisningar för bästa resultat.

Genom att följa dessa tips kan du hjälpa till att behålla färgen och finishen på ditt svarta sidobord under lång tid.

Vilken stil passar ett svart sidobord bäst in i?

Ett svart sidobord kan passa bra in i olika inredningsstilar beroende på designen och materialen som används. Här är några inredningsstilar där ett svart sidobord kan vara ett bra komplement:

  • Modern stil: Ett svart sidobord kan ge en snygg kontrast och en modern touch till rummet.
  • Industriell stil: Svart är en vanlig färg i industristilen och ett sidobord i svart kan bidra till den råa och robusta känslan i rummet.
  • Skandinavisk stil: Enkelheten och minimalismen i den skandinaviska stilen kan kompletteras med ett svart sidobord som ger en elegant och stilren touch.
  • Art Deco-stil: Svart är en populär färg i den glamorösa och lyxiga Art Deco-stilen, och ett sidobord i svart kan bidra till den eleganta atmosfären.

Sammanfattningsvis kan ett svart sidobord passa in i olika stilar, men det beror på hur det kombineras med andra möbler och inredningsdetaljer i rummet.

Vilka möbler kompletterar ett svart sidobord bäst med?

Ett svart sidobord kan kompletteras på olika sätt beroende på den önskade stilen och inredningen i rummet. Här är några möbler som kan passa bra med ett svart sidobord:

1. En matchande svart soffa eller fåtölj kan skapa en enhetlig och elegant look.

2. En vit eller grå soffa kan skapa en kontrast och ge en modern och minimalistisk känsla.

3. En snygg bordslampa eller golvlampa bredvid sidobordet kan ge både funktion och dekorativ belysning.

4. En vacker väggkonst eller spegel ovanför sidobordet kan bidra till att skapa en intressant fokuspunkt.

5. En matta eller en sittgrupp runt sidobordet kan definiera och skapa en mysig hörna i rummet.

Kom ihåg att det viktigaste är att välja möbler och dekorationer som du tycker om och som passar din personliga stil och smak.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj