Sidobord glas och lampbord i glas

61 st produkter
Kampanj
  • Glas
915730(8).jpg

Sidobord och lampbord i glas är populära möbler som ger en modern och elegant touch till vilket rum som helst. Glasborden är inte bara vackra att titta på, de är också praktiska och funktionella. Med sin transparenta yta ger de illusionen av att ta upp minimalt med utrymme, vilket är perfekt för mindre rum. Dessutom är glasborden lätta att rengöra och underhålla, vilket gör dem till ett praktiskt val för hemmet. Oavsett om det är till vardagsrummet, sovrummet eller arbetsrummet, kan sidobord och lampbord i glas vara det perfekta tillskottet till din inredning.

Vanliga frågor om Sidobord & lampbord glas

Hur underhåller man lampbord glas för att de ska hålla länge?

För att hålla lampbordets glas i gott skick och se till att de håller länge, finns det några enkla underhållstips att följa:

  1. Undvik att använda starka rengöringsmedel eller slipande material som kan repa eller skada glaset. Använd istället en mild rengöringslösning och en mjuk trasa.
  2. Torka av glaset regelbundet för att undvika uppkomsten av damm, fläckar och fingeravtryck. Detta kan göras med en ren, torr trasa eller en glasrengöringsspray.
  3. Undvik att placera tunga eller vassa föremål direkt på glaset för att förhindra repor eller sprickor. Använd gärna underlägg eller filtkuddar under föremålen för att skydda ytan.
  4. Om glaset blir repigt eller fläckigt kan du försiktigt polera det med en glaspoleringsprodukt för att återställa dess glans.
  5. Kontrollera regelbundet om det finns några lösa eller skadade delar på lampbordet och åtgärda dem så snart som möjligt för att undvika ytterligare skador.

Genom att följa dessa enkla tips kan du hjälpa till att bevara lampbordets glas och förlänga dess livslängd.

Är sidobord & lampbord glas säkra i hem med barn eller husdjur?

Glasbord kan vara en potentiell säkerhetsrisk i hem med barn eller husdjur. Glas kan vara skört och lätt att krossa, vilket kan leda till skador om det går sönder. Barn kan också vara nyfikna och dra i saker, vilket kan resultera i att glasbord välter och orsakar olyckor. För att minimera riskerna kan man överväga att använda alternativa material som är mer tåliga och säkra, till exempel trä eller plast. Om man ändå väljer att använda glasbord, se till att de är stabilt placerade och att de har säkerhetsåtgärder som kan förhindra att de välter eller att barn kan skada sig på dem. Det kan också vara en god idé att undvika skarpa kanter och välja bord med rundade hörn.

Vilken stil får jag på rummet med ett sidobord eller lampbord i glas?

Ett sidobord eller lampbord i glas kan ge rummet en elegant och modern stil. Glas är ett material som ger en känsla av ljus och rymd, vilket kan göra rummet verka större. Det kan också skapa en känsla av lyx och sofistikation. Du kan kombinera det med andra möbler i liknande stil, som till exempel metall eller polerat trä, för att skapa en enhetlig look. Om du vill ha en mer minimalistisk stil kan du välja ett enkelt och rent designat glasbord. Om du föredrar en mer vintage eller retro stil kan du leta efter ett glasbord med detaljer som snidade ben eller färgade glasdetaljer. Det är viktigt att tänka på att hålla bordet rent och välpolerat för att behålla dess eleganta utseende.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj