Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 460 produkter
1
...
20

I hallen vill vi mötas av en trevlig inredning och kunna lägga ifrån oss allt det där som vi haft med oss ute. Ett hallbord kommer både att kännas välkomnande i din hall och göra det mer praktiskt för dig. Välj i vårt sortiment av billiga och snygga hallbord och förena nytta med skönhet, för din hall.

Snygg och praktisk avlastning med hallbord

  • Behöver jag ett särskilt hallbord?

    Eftersom din hall förmodligen är liten så får du inte plats med några stora möbler. Därför är ett hallbord perfekt för att skapa en yta där du kan lägga ifrån dig plånbok, mobil och nycklar. Det är också ett ställe där du kan placera påminnelser till dig själv inför dagen eller kvällen. Ett hallbord kompletterar med andra ord övrig inredning i hallen.
  • Hur ska jag välja hallbord?

    Hitta gärna ett hallbord i vårt fina sortiment som stämmer med övrig inredning i din hall. Välj ett hallbord som har rätt storlek för dig och som ger den funktion som du behöver. Fundera över om du behöver en minimal yta, multipel förvaring eller bara en snygg möbel för att skapa trivsel.
  • Kan jag ställa mitt hallbord i andra rum?

    Ett hallbord är praktiskt överallt där du behöver en yta för avställning. Du kan med fördel ha ett hallbord som komplement till matbordet. Då kan du ställa av serveringsfat och tillbringare där de inte är i vägen. Det är både snyggt och praktiskt att ha ett hallbord i sovrummet, där du vill ha småsaker lättåtkomliga. Du kan också ställa ett hallbord i vardagsrummet för att ha en vacker vas på.