Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 374 produkter
1
...
16

Populära filtreringar

Trämöbler passar perfekt för dig som gillar naturmaterial, du får en harmonisk enkelhet och elegans. Sidobord i trä och lampbord i trä är lätt att placera och flytta runt. Det är lika snyggt i vardagsrummet som i jaktstugan eller sommarhuset. Du beställer enkelt online från oss här på Trademax.

Inred harmoniskt med ett sidobord eller lampbord i trä

  • Vilka sorters trä är sidobord gjorda av?

    Precis som när det gäller golv finns det olika alternativ. Ek, bok, ask, furu och valnöt är vanliga träslag och därför är det enkelt att välja ett bord som har den nyans du vill ha. Det ska kanske matcha parkettgolvet, bokhyllan eller detaljerna på fåtöljen. Soffbordet kan vara av ett visst träslag, och då vill du säkert ha ett sidobord trä eller lampbord i trä med samma färg.
  • Behöver jag underhålla ett sidobord och lampbord av trä?

    Vissa träslag blir fina om du oljar dem eller använder en typ av möbelpolish som passar. För det mesta gör folk inget speciellt med sina träbord, men du kan se om du hittar några speciella skötselråd för just den modell och det träslag du väljer. Om du ställer glas eller flaskor på ditt bord är det bra om du använder underlägg, så att det inte blir fula ringar och märken på bordsskivan.
  • Vad använder jag ett sidobord i trä och lampbord i trä till?

    Du kan ha det som avlastningsbord eller ha det till prydnader. Du kan lägga en bricka ovanpå och ha flaskor och glas på det. Du kan ha det jämte soffan och lägga tidningar och böcker på det, eller bara låta det stå där och låta träet synas. Trä är ett vackert material och det håller sig fint länge. Ett sidobord trä och lampbord trä är lika vackert i en hall som i ett vardagsrum, och även i köket kan du ha det som en extra avlastningsyta när du lagar mat eller serverar.