Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Sidobord marmor och lampbord i marmor

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

Populära filtreringar

Förnya ditt hem med ett sidobord eller lampbord i marmor. I sovrummet kan du ha böcker och en lampa på bordet. I vardagsrummet är det mycket snyggt med ett extra bord där du exempelvis lägger tidningar eller ställer flaskor och drinkglas. Avställningsytor kan man inte få för många av, och ett sidobord marmor och lampbord marmor från oss på Trademax är en stilfull del av inredningen i ett hem.

Ett sidobord och lampbord i marmor förhöjer lyxkänslan

  • Kan jag ha ett sidobord marmor eller lampbord marmor vid soffan?

    Ja, med ett sidobord marmor ordnar du enkelt en praktisk plats jämte soffan eller fåtöljen där du kan ställa ifrån dig chipsskålen eller vinglaset. Om du sitter och handarbetar får du plats med garnnystan och måttband, så du du kan ha lite av varje på sidobordet. Det är också snyggt att bara ha det där, utan att belamra det alls.
  • Vilka fördelar har ett sidobord marmor & lampbord i marmor?

    Du kan ställa assietter och små godisskålar eller kakfat på det. Ställ kaffetermosen där, så är den nära till hands hela tiden. Se bara till att vara noga med underlägg till glasen, kaffetermosen och andra saker du ställer på bordet som skulle kunna skapa märken i det ömtåliga materialet. Med ett sidobord och lampbord i marmor finns det många möjligheter att skapa extra avlastningsytor eller plasts för extra mysbelysning.
  • Är ett sidobord marmor stilrent?

    Ja, eftersom det är marmor ger det ett intryck av klassisk elegans. Du kan exempelvis placera en stor vas med färska blommor i, och på så vis göra rummet än mer inbjudande. Prova dig fram till olika användningssätt för ditt sidobord marmor och lampbord marmor. Valet är ditt, och eftersom bordet är så lättplacerat kommer du säkert att uppskatta det mer och mer. Ett sidobord kommer du att ha stor glädje av, och det är också lätt att flytta runt när du vill.