Piedestal & pelarbord

4 st produkter
Kampanj
1437152(2).jpg
Populära filtreringar
En piedestal eller ett pelarbord är en perfekt liten möbel för att göra ditt hem mysigare. Vare sig du väljer att placera en växt, en prydnad eller en lampa på ditt pelarbord ger arrangemanget elegans och stil åt rummet. I vårt sortiment hittar du piedestaler och pelarbord som är lekfulla och sådana som är lite stramare.

Skapa ett mysigare hem med en välplacerad piedestal

Vilken sorts piedestal ska jag välja?

Hur du väljer piedestal eller pelarbord beror på din inredning i övrigt. Du kan välja att antingen ha en piedestal som går i samma stil som övriga möbler eller välja en som kontrasterar, för att fånga ögat.

Var placerar jag bäst ett pelarbord?

Du kan ha piedestaler och pelarbord i hörn eller framför ett fönster. De går också bra att placera mitt på en vägg, där du vill liva upp inredningen. Beroende på vad du väljer att ha ovanpå ditt pelarbord är det trevligt att placera det så att det du vill visa upp verkligen syns. Har du växter på en piedestal är det viktigt att tänka på att de behöver dagsljus.

Hur sköter jag mitt pelarbord?

Ett pelarbord eller en piedestal dammar du av på samma sätt som andra möbler. Emellanåt är det bra att torka av med en fuktig trasa, så att inte eventuell smuts sätter sig för hårt. Om du har en krukväxt ovanpå pelarbordet är det viktigt att se efter att vatten inte runnit in under krukan. Lämnas vatten eller fukt utan åtgärd under en kruka så blir det lätt fula fläckar permanent på din vackra lilla möbel.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj