Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 735 produkter
1
...
31

Populära filtreringar

Har du en yta hemma som du inte vet vad du ska göra med, eller kanske behöver du mer praktisk avlastningsyta? Ett snyggt småbord eller brickbord kan vara lösningen för dig. Ett småbord eller brickbord är ett bord med eller utan förvaring, som kan vara till funktion eller bara en prydnad. Hos oss på Trademax kan du välja mellan moderna och klassiska småbord. Välkommen att bläddra bland vårt stora sortiment för att köpa ett brickbord som passar dig och dina behov.

Vanliga frågor och svar

 • Hur ska jag placera mina småbord?

  Småbord och brickbord kommer med många fördelar. De är inte bara praktiska utan passar nästan överallt. Välj om du vill ha ett runt eller fyrkantingt småbord. Det är det perfekta bordet för kaffekoppen eller en vacker blombukett. Du kan även placera ditt småbord i sovrummet med en väckarklocka och en sänglampa på. När det kommer till brickbord är det mer vanligt att ha dem i sällskapsutrymmen. Du kan använda dem för att servera snacks eller dryck på utan att det tar upp plats på bordet.
 • Vilket material är bäst på snygga brickbord?

  Våra brickbord finns i många olika material och olika kombinationer för att du enkelt ska kunna hitta en som matchar din inredning. En klassisk variation som känns lite mer lyxig är guldfärgad metall med mörktonat glas. Önskar du en mer avslappnad variant finns det småbord i trä, eller varför inte ett stilrent svart småbord. För den som önskar mer färg har vi brickbord i orientalisk stil. Perfekt för den som vill liva upp hemmet.
 • Hur tar jag hand om ett brickbord eller ett småbord?

  För alla typer av bord rekommenderas möbeltassar. Detta skyddar både bordsbenen och ditt golv. Hur du ska ta hand om bordet beror naturligtvis på materialet. Glasspray är bra för glasskivor medan en mjuk trasa och mild allrengöring fungerar bra för målat trä. Har du ett småbord i naturträ bör det oljas in då och då.
 • Går det att ha brickbord utomhus?

  Vissa av våra brickbord och småbord kan du ha utomhus. Det passar perfekt att ha ett brickbord på balkongen eller i uterummet som ett snyggt avlastningsbord.