Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 439 produkter
1
...
19

Populära filtreringar

Konsolbord gör det lätt att inreda snyggt och elegant på dina villkor. Konsolbord är generellt lite högre och grundare vilket gör dem perfekta att ha i den lite längre hallen, vid fönster eller där du behöver avlastning. Utformningen gör att du kan leka med material och stil för att få den design du eftersträvar hemma. Från stram design i metall och glas till konsolbord i olika träslag som bryter av vackert. Hos oss hittar du konsolbord och sidobord som passar alla smaker.

Ge utrymme utan att ta utrymme med ett konsolbord

  • Vad kan jag använda konsolbord till?

    Konsolbord i olika modeller låter dig pryda hemmet lite extra. Ställ en vacker lampa på sidobordet som ger behagligt sken och extra ljus i ett mörkare utrymme. Bryt av en lång hall med smäckra modeller där du kan placera såväl blommor som prydnader. Konsolbord kallas även avlastningsbord eller sideboard och passar bra för avlastning i kök eller vardagsrum.
  • Finns det konsolbord med förvaring?

    Konsolbord kommer i många olika modeller och det finns praktiska varianter med inbyggd förvaring. Det är extra bra om du vill ha mer förvaring på liten yta i exempelvis hall eller vardagsrum. Du kan även använda utrymmet under för att ställa exempelvis en korg eller snygg förvaringslåda.
  • Passar konsolbord bra i mindre bostäder?

    Avlastningsbord som konsolbord passar bra även där det är lite trängre. Det går att använda höga och kortare modeller för att ge mer rymd åt ett rum samtidigt som du kan få ett sidobord till en soffa. Du kan placera en spegel över för att ge en känsla av extra ljus i rummet.