Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 207 produkter
1
...
9

Populära filtreringar

Ett satsbord fungerar bra både som sidobord och soffbord, och är en smart avlastningsmöbel som tillåter dig förnya och förändra precis när du vill. Satsbord säljs oftast i grupper om två eller tre, och du får därför flera flexibla och lättplacerade möbler i en. Kombinera ihop som en grupp med gott om bordsyta, eller placera dem under varandra för att de ska ta så lite plats som möjligt. Ett satsbord ger möjlighet att skapa en trivsam stämning i rummet - helt utefter dina behov och önskemål! Spana in vårt breda utbud av satsbord och hitta din favorit.

Billiga satsbord online

Med ett satsbord får du ett praktiskt och dekorativt bordsset som passar in i många olika miljöer och inredningsstilar. Placera dem tillsammans eller var för sig, denna fantastiska möbel ger dig stora variationsmöjligheter samt en personlig touch vid inredning. Hos oss hittar du satsbord i en mängd olika modeller, material och färger. Välj mellan satsbord i set om 2 eller 3 bord. Retro, lantligt, stilrent, klassiskt eller modern - Oavsett din inredningsstil så ett brett utbud av satsbord för alla rum och miljöer hos oss på Trademax!

 

Välja rätt satsbord för dig och ditt hem

Med alla valmöjligheter som vårt breda sortiment erbjuder är det inte alltid så lätt att bestämma sig för vilket satsbord som passar dig bäst. Därför har vi listat några faktorer som du kan tänka på när du ska välja satsbord.

  • Storlek - Satsbord finns i många olika storlekar, och beroende på vad du har tänkt att använda satsbordet till så lämpar sig vissa storlekar bättre. Fundera på vilket behov ditt satsbord önskar uppfylla, och vilken storlek som skulle kunna tänkas vara mest lämplig.
  • Form - Olika former passar olika utrymmen, både sett till utrymme men också inredningsstil. Olika former kan signalera olika saker, baserat på formen på ditt satsbord kan du ge ditt rum det intryck du önskar. Rektangulära och kvadratiska satsbord är klassiska och praktiska att inreda med. Runda satsbord kan få ett rum att upplevas rymligare, samtidigt som de ger rummet ett mjukt intryck. Fundera på vilken form som passar dig bäst.
  • Material - Satsbord finns i en mängd olika material. Beroende på vilken inredningsstil du har så lämpar sig kanske en del material bättre än andra. Satsbord i träslag, som exempelvis ek, är både vackert och ger en naturskön känsla. Vill du inreda stilrent och modernt så är ett satsbord glas eller satsbord mässing kanske något för dig?
  • Färg - Skapa rätt sinnesstämning med hjälp av färg. Neutrala färger som vitt och svart är alltid ett säkert kort och passar med de flesta inredningsstilar. Matcha satsbordet med övriga färgskala i rummet, eller bryt av med någon helt annan färg.