Retro tapeter

2 st produkter
Kampanj
  • Retro

Hur ser en retro tapet ut?

Retro är ursprungligen ett fransk ord som syftar på design och stil från en annan era. Med det sagt betyder det att en tapet med retrodesign kommer att ha mönster eller tryck som en gång i tiden var mycket modernt. Retrotapeter kommer ofta med mönster av blommor, men det finns även många mönster med former, cirklar och starka färgkombinationer. Det beror lite på vilket årtal designen inspirerats av.

Hur inreder jag med retro tapet?

Ett sätt att få fram färgen från din retrotapet är att planera din inredning noggrant. Tillsätt gärna matchande färgklickar här och där. Ta till exempel den vackra retrotapeten i naturvitt och ljust askblåa blommor. Här och där har den ett inslag av blekgula löv. Då kan du dra nytta av färgkombinationen och inreda rummet med liknande färger och nyanser. Välj till exempel en ljus soffa och dekorera med kuddar i askblått, med en och en annan i blekgul kudde. Du kan ställa en gul vas med blommor på soffbordet för att skapa ett tema i rummet.

Vilken typ av retro tapet passar i mitt hem?

När du väljer tapetmodell bör du välja 50% med hjärnan och 50% med hjärtat. Spendera lite tankeverksamhet på att bestämma vilken stil det är du verkligen vill ha, hur mycket färger du vill ha i rummet etc. Hjärtat använder du för att gå på känsla. Titta på de tapeter med retrodesign vi erbjuder här på hemsidan och stanna vid den som får dig att känna att “det här är min tapet!”

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj