Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Blå tapet

141 st produkter
Visar 24 av 141 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

  • Vilken nyans av blått gör sig bäst som tapet?

    Det här beror lite på vad det är för typ av rum som du ska tapetsera. Om det gäller ett sovrum kan det vara en god idé att tapetsera med mörkare nyanser av blått. Det gör att rummet blir mer förknippat med lugn och vila än andra blå variationer. Det har dock följden att rummet också kommer att upplevas som ganska mörkt, även om det kanske inte gör någonting i ett sovrum. Är du angelägen om att tapetseringen inte ska ske på bekostnad av ljuset och detaljerna i ditt rum rekommenderar vi att du väljer en ljusblå färg istället.
  • Vilken känsla förmedlar blå tapeter?

    Blått är alltid förknippat med vacker och mystisk natur såsom djupet i våra hav och horisonten där hav och himmel möts i vacker sammandrabbning. Det är väl dokumenterat att blått har en lugnande effekt. Troligtvis är det därför som många uppskattar blå tapeter i sovrummet, som definitivt är en plats där du vill ha alla förutsättningar du kan få för att kunna slappna av ordentligt.
  • Hur ska jag inreda om jag har blå tapeter?

    Många menar att blå tapeter även innebär en känsla av att rummet känns öppnare och större. Det kan du utnyttja i din inredning och möblering. Mindre bord och detaljer i hörnen kommer till exempel göra att ditt sovrum känns som ett rum i ett slott. Lägg gärna även ett blått överkast på din säng om du tapetserat sovrummet i blått, så möts de blå färgerna precis som vid horisonten.