Vita tapeter

315 st produkter
Kampanj
  • Vit
1713088(1).jpg

Varför ska jag använda vita tapeter?

Vit tapet är ett snyggt alternativ till vitmålade väggar. Ytan och strukturen på tapeten kan reflektera ljuset som kommer in i rummet på ett annat sätt än vad en målad vägg gör. Du kan med vita tapeter skapa en ljus känsla i rummet, samtidigt som det känns större. Vitt står även för renhet och godhet. Vita tapeter är klassiska, vilket ger dig ett tidlöst inredningsverktyg för att matcha med olika möbler och stilar. Har du vita tapeter får du mer frihet när du väljer möbler och dekorerar hemmet.

Hur kan vit tapet se ut hos er?

Här på Trademax kan du hitta olika typer av vita tapeter; helvita tapeter som passar till allt, men även mönstrade tapeter, om du vill dämpa den kritvita känslan. Du kanske behöver en vit tapet med mönster i en annan ljusfärgad nyans. Mönstrade tapeter passar när du har mycket vitt i inredningen. Mot en vit vägg kan exempelvis vita lister, lampor och möbler smälta samman. Men har du en mönstrad tapet träder även vita saker fram. Vi har mönstrade tapeter med svartvita motiv och mönster med starka kulörer.

Hur inreder jag med vit tapet?

Använd en vit tapet som neutral bas när du inreder. Tapeten behöver inte vara kritvit, du kan istället välja äggskalsvit eller elfenbensvitt om du vill förmedla varmare toner. Eftersom vita tapeter är så lätta att kombinera med andra färger har du ganska mycket frihet när det gäller inredningen. Är du osäker på vilken typ av vit tapet du behöver kan du kontakta vår kundtjänst.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj