Lantlig tapet

42 st produkter
Kampanj
  • Lantligt
1711693(2).jpg

Hur brukar lantliga tapeter se ut?

Lantliga tapeter passar perfekt till en gammaldags eller lantlig inredningsstil. De har ljusa färger och mönstrade designer, ofta med blommor. Perfekt för dig som älskar natur och blommor. Kolla igenom det utbud vi har här på Trademax och välj ut ett mönster som du tycker om. Lantliga tapeter förmedlar en mysig känsla som passar perfekt i kök, vardagsrum och sovrum. Stilen är tidlös och kommer därför att vara väldigt lätt att inreda med hemma.

Vilka möbler passar till lantliga tapeter?

Eftersom lantliga tapeter har en gammaldags stil passar det utmärkt med antika möbler. Skulle du exempelvis ha en askblå, blommig tapet i sovrummet kan du matcha inredningen med en antik säng med stor sänggavel i trä. Matcha gärna hela rummet med andra unika saker i gammaldags stil. Skulle du tycka om modernare möbler kan du välja enkla, minimalistiska designer i vitt, grått eller svart. Det ger en snygg kontrast mot en mönstrad tapet.

Hur väljer jag rätt tapet?

Lantliga tapeter har för det mesta mycket blommor eller snirkliga mönster som går i kors. Har du mycket mönster i resten av inredningen kan det lätt bli för mycket av det goda. Välj en tapet med ett miniatyrmönster om du redan har mönster på möblerna i rummet. Har du däremot mycket släta ytor och enfärgade möbler kan du våga dig på en design med större mönster. Ha kul med att testa vad som kommer att passa bäst, du kan göra det digitalt till och med. Vilken stil du än väljer kommer det att bli vackert.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj