Grön tapet

161 st produkter
Kampanj
  • Grön
1710172(2).jpg

Vad finns det för olika gröna tapeter?

Det finns många olika alternativ på gröna tapeter du kan välja mellan. De gröna tapeterna kan bland annat ha naturmönster eller lite mer abstrakta motiv. Beroende på vad du vill ha för tapet så finns det både fibertapet och fototapet. En vanlig storlek på en tapetrulle till en fibertapet är 10 meter x 53 centimeter. Fototapeter består vanligtvis av ett stort motiv som täcker hela väggen, och det finns oftast flera olika storlekar att välja mellan. Vanliga storlekar på fototapeterna är till exempel 350 x 245 centimeter, 350 x 270 centimeter, samt 200 x 154 centimeter.

Var kan jag ha en grön tapet?

Fototapeter kan passa bra i de flesta rum och matcha den inredning du har hemma. Beroende på vilket motiv du väljer kan du ha en fototapet i till exempel sovrummet, vardagsrummet eller köket. Både non woven fototapeter och fibertapeter är dessutom mycket tåliga och slitstarka. Fototapeter är tryckta med ett UV-skydd så att inte färgerna ska ta skada av starkt solljus. Tapeterna är även luktfria och resistenta mot hög luftfuktighet.

Vad behöver jag tänka på när jag ska tapetsera?

Innan du börjar tapetsera är det viktigt att tänka på att mäta ordentligt, så att du vet hur många längder och hur stor tapet du behöver till ditt rum. Tänk också på att det ska passa bra ihop med den övriga inredningen. Du kommer behöva tapetklister, samt en roller och en pensel. Det är även viktigt att se till så att tapeten hamnar rakt och att det inte blir några ojämnheter.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj