Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Röd tapet

96 st produkter
Visar 24 av 96 produkter

Populära filtreringar

  • Vilken känsla skapar en röd tapet?

    Rött är passionens färg och ger rummet en varm känsla. Det finns olika nyanser av rött som hjälper dig skapa den effekt du är ute efter. Beroende på om det finns mönster eller du väljer en helfärgad tapet kan du skapa lite olika känslor i ett rum. Varma toner gör sig bra där du vill ha en livfull effekt och kallare toner av rött ger en mer vågad effekt. Längtar du efter en elegant känsla av lyx kan du med fördel välja olika mönster på tapeter.
  • Vilka färger passar med en röd tapet?

    En röd tapet kan matchas med de allra flesta färger för olika effekter. Du kan leka med olika röda toner som går som en tråd genom hela inredningen. Rött och vitt ger en behaglig vilsamhet. Väljer du att väva in guldtoner i inredningen så skapar det en lyxig och elegant känsla. Kontraster mellan svart och rött skapar dramatiska effekter. Tycker du att det blir för mycket med att tapetsera hela rummet i rött kan du välja att bryta av med en ljusare fondvägg.
  • Vad bör jag tänka på med nyanser på röd tapet?

    När det kommer till nyanser av rött finns några alternativ att överväga. En hallonröd nyans lockar ögat och ger färg till rummet. En mer dov nyans ger en lugnare känsla i rummet. Vinrött ger dig möjlighet att skapa dramatiska kontraster. Du kan också använda en röd tapet som fondvägg för att skapa en kärleksfull inramning till ett rum.